Tuotteet

Neolife-ravintolisätuotteet

Perustana luonto - tukena tiede

NeoLife:ssä ymmärretään, että jokainen, joka haluaa voida paremmin ja elää mahdollisimman terveellisesti, joutuu pohtimaan kysymyksiä seistessään ravintolisävalikoiman edessä paikallisessa kaupassa tai luontaistuotekaupassa.  Mitä minun pitäisi käyttää?  Mitkä tuotteet ovat parhaita?  Todellisuudessa voit eksyä lupausten ja etikettien keskelle, etkä silti saa sitä, mitä kehosi todella tarvitsee.  Ravitsemustiede on edennyt paljon ja jo 50 vuoden ajan NeoLife on niittänyt mainetta korkeimman laadun säilyttämisestä.

Onko sinulle tärkeää, että valitsemasi ravintolisät valmistetaan sellaisista aineista, joita luontoäiti tarkoitti sinun syövän, aineista, jotka on todistettu turvallisiksi ja tehokkaiksi vuosisatoja kestäneen kulutuksen aikana?  Onko sinule tärkeää, että nämä ravintolisät perustuvat todelliseen tieteeseen ja niiden takana on erikoistuneen ravitsemuksen alan johtaja?

Vasaanotollani on myynnissä NeoLife:n ravintolisiä.  Neuvon mielelläni ravitsemusasioissa, koska sillä on vaikutusta kokonaisterveyteesi ja hyvinvointiisi.  Kiropraktiikan tavoitteena on saada sinut mahdollisimman terveeksi!

Myyn myös Solgarin laadukkaita ravintolisiä.

Solgar-ravintolisätuotteet

Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita jo 70 vuoden ajan

Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan.

Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetutlääketuotantostandardit. 

Solgar ei käytä geenimuunneltuja kasveja tai yrttejä.

Solgarin ravintolisät sopivat jokaisen ihmisen elämäntapaan

Aktiivinen elämäntapa asettaa suuret vaatimukset elimistön resursseille, tästä syystä voi olla ihan hyvä idea täydentää ravintoa yhdellä tai useammallakin Solgarin ravintolisällä.

Optimaalisen terveyden edellytyksenä on hyvin toimiva maha-suolistokanava. Päivittäinen annos Solgarin Asidophilus plus-valmistetta pitää suoliston tasapainossa.

Magnesiumsitraatti on välttämätön kehon monille toiminnoille. Aivot, luusto ja lihakset käyttävät magnesiumia toimiakseen. Ravinnosta Suomessa on vaikea saada tarpeeksi magnesiumia, koska maaperämme on melko köyhä pitoisuuksiltaan. Joistakin siemenistä ja pähkinöistä, sekä tummanvihreistä lehtikasneista saat hieman magnesiumia. Suosittelen lisäravinteena Solgarin Magnesiumsitraattia, joka imeytyy hyvin, ja on turvallista käyttää.

Hinnat

Kysy lisää valikoimastani ja hinnoista, puh. 02-2320 789.

Tempur-tyynyt ja -patjat

Laadukkaat Tempur-tyynyt ja -patjat

Tempur-materiaalin kehitti alunperin NASA amerikkalaista avaruusohjelmaa varten. Oli tärkeä löytää materiaali, joka tukisi astronautteja painottomassa tilassa ja suurten G-voimien kohdistuessa heidän kehoonsa.

TempurTärkeintä Tempur®-patjassa on sen painetta vähentävät ominaisuudet ja sen ainutlaatuinen tuki ja pehmeä muotoutuvuus kehon ääriviivojen mukaan.  
Materiaalin muotoutuvuuden ansiosta mikään kehon osa ei altistu verenkiertoa estävälle paineelle.

Sekä kehon paino että lämpötila tuovat patjan ominaisudet esille.  Merkittävin ero jousi- tai vaahtomuovipatjoihin nähden on siinä, että Tempur®-materiaali ei työnnä nukkujaa, eikä aiheuta painetta, vaan luo painottomuutta. Lisäksi materiaali on allergisoimaton, se ehkäisee sienten, punkkien ja homeen kasvua sekä lisääntymistä.

Tempur®-patja tukee nukkujaa joka neliösentiltä, koosta riippumatta. Sama patja sopii 40-130 kg:n painoisille. (Erikoistilauksesta saa patjoja myös painavammille.)  
Patjoja saa tilattua vastaanotoltani, niillä on n. 2 viikon toimitusaika. 

Ne tuodaan suoraan kotiisi ilman lisämaksua.  Hinnat vaihtelevat koon mukaan, kysy!

Itse olen nukkunut Tempur®-patjoilla yli kymmenen vuotta ja olen erittäin tyytyväinen.  En haluaisi enää vaihtaa takaisin muihin patjavaihtoehtoihin.  Ihanien yöunien lisäksi hauska bonus on ollut se, etten enää herää aviomieheni kyljenkääntämiseen.  Ennen oli vähän vuoristoratatunnelmaa...

Tempur®-tyyny on rakenteeltaan sellainen,
että se myötäilee ja tukee niskan ja pään luonnollista muotoa, ja materiaali tuntuu samalla miellyttävältä.  Tempur®-tyyny vähentää niskanikamiin ja -lihaksiin kohdistuvaa painetta.  Tyynyjä on monen kokoisia ja mallisia.  Käytän kiropraktikon ammattitaitoani, sinun tutkimustuloksiasi ja anatomiaasi valitaksemme juuri sinulle sopivan tyynyn.  Vastaanotollani on monipuolinen valikoima tyynyjä, joten saat omasi heti mukaasi.  Hinnat vaihtelevat koon ja mallin mukaan, mutta ovat n. 120€:n molemmin puolin.

Kauniita unia!

HumanTool-istuin

HumanTool-tasapainoistuin

HumanTool-tasapainoistuin on kuin satulatuoli, jonka pallomainen rakenne antaa selälle tärkeän liikkeen ja harjoittaa keskivartalon lihaksiamme. Ja mikä parasta, meidän ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin istua.  Istuin on suuniteltu siten, että selkämme saa kaipaamansa harjoituksen itsestään.  Tasapainoistuin asettaa selkämme aina automaattisesti hyvään pystyasentoon ja opettaa myös alaselän neutraaliasennon, mikä on erityisen tärkeää selkävaivoista kärsiville.

Hinta 158 €

Humantool Skate Board seisontalauta

Seisomapöydät ovat onneksi yleistyneet työpaikoilla. Tämän seisomalaudan avulla core-lihaksistosi pysyy aktiivisena työskennellessäsi. Selkärankasi ja koko kehosi saa pientä aktiviteettia, jolloin aivosikin toimivat paremmin. 

Hinta 189 €

Humantool Balance Spot seisontamatto

Humantool Balance Spot seisontamatto on lämmin, hieman epävakaa, pehmeä sisonta-alusta seisomatyötä tekevälle. Ajaa saman asian kuin Skate Board- malli, mutta on hieman "helpompi" seisottava.

Hinta 119 €

HUMANTOOL PILOT SPOT- SELKÄTUKI

Selkätuki Pilot Spot on uudenlainen moderni selkätuki, joka soveltuu autoon, toimistoon tai matkalle. Se tukee ala- ja ristiselkää ja samalla selkä saa erinomaista liikettä. Sopii kaikkiin istuimiin, nopea kiinnittää ja säätää halutulle korkeudelle. Selkätuessa on Pharma Foam -viskoelastinen pehmuste, jolla on painetta tasaava vaikutus.

Hinta 98€