Käynti vastaanotolla

Ensimmäinen käynti

Potilaan haastattelu ja tutkimus, mahdollisten röntgen, MRI- tai TT-kuvien läpikäynti. Teen hoitosuunnitelman, joka sisältää hoitotekniikoiden valinnan, hoitomäärän arvioinnin sekä neuvontaa ja kotihoito-ohjeet.  Hoidon aloitus, mikäli ei tarvita lisätutkimuksia.  Kesto n. 45 min.

Jatkohoidot

On yksilöllistä, miten monta hoitokertaa kukin tarvitsee. Yleensä tavoitteeksi asetetaan kokonaisvaltainen terveys. Puhun aina ”remontti-” ja ” ylläpito”-vaiheista hoidossa. Aluksi tehdään tiivis hoitojakso, jolloin saadaan tehokkaimmat tulokset kudosten muuttumiseen.  Hoitojen määrä saattaa vaihdella 2-3:sta hoidosta esim. 10:een.  Hoidon tuloksellisuutta arvioidaan koko ajan ja hoitosuunnitelmaa päivitetään edistymisen mukaisesti.

Kun mahdollisimman hyvä hoitotulos on saavutettu, hoitokäynnit harvenevat. Pyrimme löytämään sinulle sopivan hoitovälin, missä pysyt terveenä ja optimaalisessa toimintakunnossa. Se saattaa vaatia kuukausittaista kontrollia, tai esim. puolivuotista tarkastusväliä. Jälleen kerran, olet yksilö hoidossani, kaikille ei käytetä samaa reseptiä.  Hoitokäynti kestää n. 15 min.

Hinnasto

Aikuiset

Hoito- ja tutkimuskäynti 80€
12 kerran hoitokortti (voimassa vuoden) 720€

Alle 15-vuotiaat lapset

Ensimmäinen käynti 80€
Jatkokäynnit 40€

Kirjallinen lausunto

Kirjallinen lausunto esim. vakuutusyhtiöön 40€

Lisätiedot

  • Ei toimistomaksuja.
  • Ei veloitusta kuvien tulkinnasta (röntgen, MRI).
  • Ei veloitusta puhelinneuvonnasta.
  • Käteismaksu tai sovittaessa laskutusmahdollisuus.