Käynti vastaanotolla

Ajanvaraus

Ajanvaraus on puhelimitse helpointa: 02-2320789 tai Yhteystiedot-sivuston lomakkeella.

Ensimmäinen käynti

Potilaan haastattelu ja tutkimus, mahdollisten röntgen, MRI- tai TT-kuvien läpikäynti. Teen hoitosuunnitelman, joka sisältää hoitotekniikoiden valinnan, hoitomäärän arvioinnin sekä neuvontaa ja kotihoito-ohjeet.  Hoidon aloitus, mikäli ei tarvita lisätutkimuksia.  Kesto n. 45 min.

Jatkohoidot

On yksilöllistä, miten monta hoitokertaa kukin tarvitsee. Yleensä tavoitteeksi asetetaan kokonaisvaltainen terveys. Puhun aina ”remontti-” ja ” ylläpito”-vaiheista hoidossa. Aluksi tehdään tiivis hoitojakso, jolloin saadaan tehokkaimmat tulokset kudosten muuttumiseen.  Hoitojen määrä saattaa vaihdella 2-3:sta hoidosta esim. 10:een.  Hoidon tuloksellisuutta arvioidaan koko ajan ja hoitosuunnitelmaa päivitetään edistymisen mukaisesti.

Kun mahdollisimman hyvä hoitotulos on saavutettu, hoitokäynnit harvenevat. Pyrimme löytämään sinulle sopivan hoitovälin, missä pysyt terveenä ja optimaalisessa toimintakunnossa. Se saattaa vaatia kuukausittaista kontrollia, tai esim. puolivuotista tarkastusväliä. Jälleen kerran, olet yksilö hoidossani, kaikille ei käytetä samaa reseptiä.  Hoitokäynti kestää n. 15 min.

Hinnasto 1.1.2022 alkaen

Aikuiset

Hoito- ja tutkimuskäynti 90€
6 kerran hoitokortti (voimassa vuoden), "osta 6, maksa 5" 450€
12 kerran hoitokortti (voimassa vuoden), "osta 12, maksa 9" 810€

Alle 15-vuotiaat lapset

Ensimmäinen käynti 90€
Jatkokäynnit 50€

Kirjallinen lausunto

Kirjallinen lausunto esim. vakuutusyhtiöön 60€

Lisätiedot

  • Ei toimistomaksuja.
  • Ei veloitusta kuvien tulkinnasta (röntgen, MRI).
  • Ei veloitusta puhelinneuvonnasta.
  • Käteismaksu tai sovittaessa laskutusmahdollisuus.