Tempur-tyynyt ja -patjat

Tempur-materiaalin kehitti alunperin NASA amerikkalaista avaruusohjelmaa varten. Oli tärkeä löytää materiaali, joka tukisi astronautteja painottomassa tilassa ja suurten G-voimien kohdistuessa heidän kehoonsa.

TempurTärkeintä Tempur®-patjassa on sen painetta vähentävät ominaisuudet ja sen ainutlaatuinen tuki ja pehmeä muotoutuvuus kehon ääriviivojen mukaan.  
Materiaalin muotoutuvuuden ansiosta mikään kehon osa ei altistu verenkiertoa estävälle paineelle.

Sekä kehon paino että lämpötila tuovat patjan ominaisudet esille.  Merkittävin ero jousi- tai vaahtomuovipatjoihin nähden on siinä, että Tempur®-materiaali ei työnnä nukkujaa, eikä aiheuta painetta, vaan luo painottomuutta. Lisäksi materiaali on allergisoimaton, se ehkäisee sienten, punkkien ja homeen kasvua sekä lisääntymistä.

Tempur®-patja tukee nukkujaa joka neliösentiltä, koosta riippumatta. Sama patja sopii 40-130 kg:n painoisille. (Erikoistilauksesta saa patjoja myös painavammille.)  
Patjoja saa tilattua vastaanotoltani, niillä on n. 2 viikon toimitusaika. 

Ne tuodaan suoraan kotiisi ilman lisämaksua.  Hinnat vaihtelevat koon mukaan, kysy!

Itse olen nukkunut Tempur®-patjoilla kymmenen vuotta ja olen erittäin tyytyväinen.  En haluaisi enää vaihtaa takaisin muihin patjavaihtoehtoihin.  Ihanien yöunien lisäksi hauska bonus on ollut se, etten enää herää aviomieheni kyljenkääntämiseen.  Ennen oli vähän vuoristoratatunnelmaa...

Tempur®-tyyny on rakenteeltaan sellainen,
että se myötäilee ja tukee niskan ja pään luonnollista muotoa, ja materiaali tuntuu samalla miellyttävältä.  Tempur®-tyyny vähentää niskanikamiin ja -lihaksiin kohdistuvaa painetta.  Tyynyjä on monen kokoisia ja mallisia.  Käytän kiropraktikon ammattitaitoani, sinun tutkimustuloksiasi ja anatomiaasi valitaksemme juuri sinulle sopivan tyynyn.  Vastaanotollani on monipuolinen valikoima tyynyjä, joten saat omasi heti mukaasi.  Hinnat vaihtelevat koon ja mallin mukaan, mutta ovat n. 100€:n molemmin puolin.

Kauniita unia!